Selecteer een pagina

Leroy Seijdel is online lifecoach. Leroy is oprichter van de 1 Minuut Community.

Deze podcast aflevering is interessant. Leroy heeft een hele persoonlijke leerreis gemaakt van introvert persoon naar een ondernemer die in een jaar tijd een community heeft opgebouwd met meer dan 3.500 leden en dat groeit door…

Leroy’s eerste boek dat hem inspireerde was “De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephen Covey. Zijn ogen werden geopend, maar het boek werd geschrapt op zijn boekenlijst tijdens de studie. Tóch heeft het boek gelezen en dat inspireerde hem enorm om verder door te groeien in leiderschap.

Tijdens een rondreis in Azië leerde Leroy dat de bevolking daar 10 keer gelukkiger was met 10 keer minder middelen. Teruggekomen in Nederland wilde Leroy het inspirerende gevoel vasthouden en is Leroy naar de Kamer van de Koophandel gegaan met zijn idee om trainingen te geven.

Leroy verhoogde zijn zelfvertrouwen stelselmatig door allerlei zaken aan te pakken die niet direct in zijn comfort zone lagen: marathon van 42,2 kilometer lopen, rondreis Azië, alles presenteren (om faalangst te overwinnen en beter te presenteren), video’s opnemen en de 1 minuut community.

Abonneer je op de podcast via itunes.

-97
%

Gloednieuw online programma voor coaches, consultants en adviseurs

Bouw aan je bedrijf voor een
hele kleine investering

Beta programma