Selecteer een pagina

Podcast aflevering 56 gaat over geluk, ondernemen en mindset. Ik sprak Elia Augustijn. Elia is onderneemster, optimistisch, levensgenieter, wereldburger en doorzetter. Elia helpt ondernemers zich te onderscheiden van de massa. Maar bovenal: toegewijd om jou te helpen meer uit het leven en je business te halen, om de beste versie van jezelf te zijn.

Deze introductie maakte het tot een inspirerend interview. Elia is in de basis business coach en helpt klanten in diverse landen zoals Curaçao, Ibiza, New York, Londen, Los Angeles en Latijns Amerika.

Beluister dit interview als je geïnspireerd wil worden over welke mindset je moet hebben om succesvol te ondernemen en succesvol zichtbaar te zijn!

Abonneer je op de podcast via itunes.

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/marketingandmindset/056_elia.mp3″ title=”#056 – Elia Augustijn over geluk, ondernemen en mindset” artist=”Harald Heukers” image=”https://www.highendondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Marketing-en-Sales-Podcast2-3_optimized.png” social_gplus=”false” ]

-97
%

Gloednieuw online programma voor coaches, consultants en adviseurs

Bouw aan je bedrijf voor een
hele kleine investering

Beta programma