Selecteer een pagina

Ik geef je 5 stappen die je elke dag moet zetten om in de toekomst ook een sterke ondernemer te blijven. Een ondernemer die kansen ziet en op tijd weet om te zetten in acties.

Zichtbaarheid

Wees continu zichtbaar. Dat betekent dat je altijd wel content achter de hand moet hebben om te posten. Of dat je vragen stelt aan jouw doelgroep of continu antwoord geeft op vragen. Het gaat er hier om er continu een geluid van jou te horen is. Geen lawaai, maar een relevant geluid.

Always on

Wat doe je als ondernemer als je cash flow niet optimaal is? Het eerste wat je gaat doen is je campagnes op stop zetten. Ze kosten immers geld. Realiseer je echter wel dat wanneer je dit doet, dat je de snelheid uit je bedrijf haalt. Er komen via campagnes geen leads of er komt geen traffic meer binnen. Met always on bedoel ik dat je campagnes altijd door moeten blijven lopen, dan maar even op een laag pitje.

Ga live

Maar ga vooral regelmatig live. Je valt hierdoor meer op bij de doelgroep en als je een live show neerzet die relevant is (lees: voorbereiden dus), dan komen steeds meer mensen naar jouw show kijken. Enorm belangrijk weer voor je zichtbaarheid.

Blijf snel

Wanneer je traag gaat reageren dan vinden klanten dit niet fijn. Prospects ook niet. Zit bovenop die bal. Afstand nemen van het internet en je smartphone is nooit onverstandig, maar besef hierbij ook dat je je klanten en prospects later te woord staat. En dan verslapt de aandacht. Zorg dus voor een hoge reactiesnelheid en een hoge reactieratio. Facebook beloont je hier ook voor omdat dit op jouw Facebook pagina te zien is.

Blijf boeien

“Don’t be boring.”. Maak jouw content op een manier dat het leuk is om te lezen of naar te kijken of luisteren. Remco Claassen spreekt over de 3 E’s die een presentatie moet bevatten: Educatie, Empowerment en Entertainment. Van elke E een gelijkmatige hoeveelheid. Denk hier bij na als je content maakt.

Bekijk onderstaande video over de 5 dingen die je moet ondernemen om toekomstbestendig te blijven.

Of de podcast:

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/marketingandmindset/060_overleven.mp3″ title=”#060 – Toekomstbestendig ondernemen in 5 stappen” artist=”Harald Heukers” image=”https://www.highendondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Marketing-en-Sales-Podcast2-3_optimized.png” social_gplus=”false” ]

-97
%

Gloednieuw online programma voor coaches, consultants en adviseurs

Bouw aan je bedrijf voor een
hele kleine investering

Beta programma